Reference

P. L. Mouritsen Holding ApS


Helle Møller har været projektansat hos P. L. Mouritsen Gruppen i 7 måneder fra november 2015 til maj 2016.


Projektopgaven bestod i at opbygge økonomiske styringsrapporter til ledelser og bestyrelser i alle gruppens selskaber, samt få Navision 2015 fuldt implementeret.


Helle var hurtigt til at sætte sig ind i vore systemer og processer, og vi opdagede hurtigt, at vi med Helles viden og brede kompetencer i huset, fik løftet flere andre centrale og værdiskabende områder i gruppen.


Helle har bidraget til, at Navision 2015 udnyttes langt mere effektivt og smidigt i vort daglige arbejde, og resultatet er, at vi nu løbende har fuldt overblik over vores økonomiske og likviditetsmæssige status i gruppens selskaber.

Derudover får vi også med Helles kompetencer hurtigt beregnet de økonomiske konsekvenser af selskabernes periodiske udsving samt strategiske tiltag.


Helle bidrager desuden med sit imødekommende væsen og gode humør til, at kulturen og samarbejdet på tværs af selskaberne er blevet styrket. Som bannerfører for at høste gevinsterne ved et tættere samarbejde på tværs og udnytte synergier, har Helle, med sin erfaring, energi og ikke mindst evne til at komme i mål med sine opgaver, været særdeles værdifuld for alle selskaber i gruppen.


På baggrund af ovenstående, samt Helles økonomiske input og sparring med topledelsen, ejere og bestyrelser, er Helle hurtigt blevet en central og bærende ressource i gruppen. Vi er derfor glade for, at Helle efter endt projektansættelse, er blevet fast tilknyttet P. L. Mouritsen Gruppen som Økonomichef for koncernen.


Så har du brug for assistance til økonomiske opgaver eller IT optimeringer, så ring eller skriv til 4-control // Helle Møller.Adm. Direktør

Pieter Mouritsen

November 2016